Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش دریافتی روز پنجشنبه ایرنا از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس حاکی از آن است که مهرداد سهرابی در نشستی برخط (آنلاین) با مدیر کل آموزش و پرورش فارس با اعلام این خبر اظهار داشت: عملیات اجرا و راه‌اندازی ۳۰ سایت در سراسر این استان در حال انجام است و اولویت اجرای این طرح‌ها با روستاهایی است که که فاقد ارتباطات و دارای جمعیت زیاد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با بیان اینکه دولت در حال تنظیم لایحه‌ای برای ایجاد رقابت سالم است تا انحصار را از مخابرات خارج کند، گفت: از سیاست‌های مهم و برنامه‌های وزارت ارتباطات، کاهش شکاف دیجیتالی در مناطق کم برخوردار و روستایی است تا به وسیله آن بتوان عدالت آموزشی را برقرار و از مهاجرت به شهرها جلوگیری کرد.

سهرابی، با اشاره به اینکه در دولت یازدهم و دوازدهم، توسعه ارتباطات با شتاب بیشتری روی داده است، افزود: وزارت ارتباطات همواره سعی کرده با هم‌افزایی نزدیک با سایر وزارتخانه‌ها به‌ویژه وزارت آموزش و پرورش گام بردارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، شیوع کرونا را فرصتی برای توجه بیشتر به توسعه فناوری در روستاها دانست و بیان کرد: در سال‌های قبل برای نصب سایت و زیرساخت‌های اینترنتی در روستاها با مقاومت مردم روبه‌رو می‌شدیم اما امروز روند کارها تسهیل یافته است و مردم به اهمیت اینترنت پی برده‌اند.

استان فارس ۲هزار و ۴۲۸ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که ۹۰ درصد این روستاها به اینترنت ثابت یا سیار و یا یکی از اپراتورهای ایرانسل و همراه اول دسترسی دارند.

هر سایت افزون بر ۱۰ روستا و ۲۶۰ مشترک را زیر پوشش اینترنت پرسرعت قرار می‌دهد.

مشکلات شبکه آموزشی "شاد" با به‌روزرسانی حل می‌شود

سهرابی، همچنین در باره اختلال سرعت اینترنت در شبکه آموزشی دانش‌آموزان موسوم به "شاد"گفت: بسیاری ازموارد اختلال در شبکه شاد به دلیل ترافیک و سرورهای این برنامه است که همراه اول حل این مشکل را بر عهده گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این نشست بیان داشت: باتوجه به تاکید وزیر آموزش و پرورش مبنی بر ایجاد زیرساخت‌های مناسب و اینترنت رایگان در شبکه شاد، ضروری است روسای ادارات، معلمان را برای حضور فعال در این شبکه تشویق و ترغیب کنند. 

فرهاد اسماعیلی، با اشاره به اینکه به روز رسانی شبکه شاد در دست اقدام است، افزود: با به روز رسانی این برنامه، اشکال و ایرادهای قبلی برطرف شده و به زودی در اختیار دانش آموزان قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: در هفته پیش رو، استفاده از شبکه شاد باید دستکم ۲۰درصد افزایش یابد. 

برچسب‌ها ارتباطات و فناوری اطلاعات اداره کل آموزش و پرورش فارس آموزش مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات اداره کل آموزش و پرورش فارس آموزش مجازی ارتباطات و فناوری اطلاعات اداره کل آموزش و پرورش فارس آموزش مجازی اخبار کنکور آموزش و پرورش فارس شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۳۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی

تین نیوز

دانشمندان ژاپنی برای اولین بار داده ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه در باندهای طول موج فرکانس بالا در فاصله ۳۳۰ فوتی (حدود ۱۰۰ متری) منتقل کردند و این نخستین گام کابرد نسل ششم اینترنت بدون سیم به شمار می رود.

به گزارش تین نیوز از سیتنا، کنسرسیوم (مجموعه ای) از شرکت های ژاپنی اولین دستگاه بی سیم پرسرعت 6G در جهان را ساخته اند که می تواند داده ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه در۱۰۰ متر انتقال دهد؛ سرعتی نزدیک به ۲۰ برابر سریع تر از نسل پنجم اینترنت بی سیم( 5G).

نتایج آزمایش های جدید که یازدهم آوریل در بیانیه مشترک این شرکت ها اعلام شد، نشان می دهد که دستگاه بی سیم کنسرسیوم داده ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه در داخل باند ۱۰۰گیگاهرتز، و در فضای باز در باند ۳۰۰گیگاهرتز مادون قرمز در مدار الکترومغناطیسی قرار دارد، منتقل می کند.

لایو ساینس با تحلیل داده های این گزارش می گوید میانگین سرعت انتقال داده های نسل ششم اینترنت، نزدیک به ۵۰۰ برابر سریع تر از سرعت اینترنت تلفن های همراه نسل پنجم است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در فارس
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد